Bloggnorge.com // Med elbil til Nordkapp
Start blogg

Med elbil til Nordkapp

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Dag 20: Tydal-Bjorli (314km)

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet torsdag 24. juli , 2014 kl. 00:45

Standard avreise i dag, vi sto opp 08:45, pakket, vasket og dro avgårde 10:40 med fulladet bil (382km). Første reisemål var Røros. Det tok en times tid å kjøre dit, deretter tok vi oss en spasertur i Røros i 25 graders varme. Puh. Kirken var første stopp, Ann-Mari er veldig glad i kirker ;)

IMG_4962 Unnamed-8 Unnamed-5

I tillegg fant vi en butikk som solgte garn og mønster fra Island, drevet av islendinger. Der fikk Ann-Mari kjøpt garn og mønster til å strikke seg en tunika til kun 250 kroner. I tillegg ble det litt annen shopping i Røros før vi dro videre mot Dombås ;)

Vi ankom Dombås med 146km igjen og satte bilen på lading på Teslas hurtiglader der. Det var god plass i dag, kun én annen bil som ladet.

IMG_2171

 

Lunsj ble inntatt på Frich’s Kafeteria, og kan virkelig anbefales fremfor Jafs som vi har prøvd før. Vi tok en meget velsmakende kyllingsalat med nudler, og satte oss utendørs på verandaen med god utsikt.

IMG_2164

 

Etterpå fikk Ann-Mari endelig kjøpt seg et reinsdyrskinn, de hadde mange i souvernirbutikken.

Bilen var forlengst ferdigladet til 90% når vi dro videre til Bjorli. Der har min tante og onkel fra Ulsteinvik en flott hytte som vi fikk låne for natten. Definitivt den flotteste overnattingen på turen, og så fikk vi vaske klær igjen :)

Når stua og utsikten ser slik ut går det ikke an å klage på noe :)

Unnamed-9 Unnamed-1 DCIM100MEDIA

Dagens etappe ble 314km, vi brukte 56.1kWh og fikk et snitt på 179Wh/km. Forbruk av rekkevidde var 293km for å kjøre 314km. Siden vi kom fram med 294km igjen holder det med 7A lading for å få bilen full igjen til i morgen. Da blir det Trollstigen og deretter videre til Langevåg. Målet for dagen er litt uklart, men muligens Selje.

 

 

 

Kommentarer

  1. tekberg sier:

    Fott bil den hvite på bilde:-) god tur videre. Vi er nå kommet ned til Kristiansand.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.